Din lokale regnskapsfører

Overgang fra eAccounting til Tripletex?

For å gjøre overgangen noe lettere for deg og ditt selskap tilbyr vi en fastpris på kvalitetssikring av dine tall og gjennomfører overgangen for å sikre at alle dine opplysninger kommer korrekt over i nytt program.

FAST PRIS 1.500,- +mva

Hva som inngår i fast prisen

  • Gjennomgang av tall og åpne poster i ditt regnskap i eAccounting ved at vi får en gratis bruker til ditt regnskap.
  • Du vil få en tilbakemelding fra oss etter gjennomgangen hvor vi forslår endringer du bør gjøre før et skifte og feil som bør rettes opp for å redusere risikoen for fremtidige feilmeldinger

Når eventuelle endringer er gjort fra din side opprettet vi din bruker i Tripletex og overfører all din informasjon fra eAccounting til Tripletex. Når du er ferdig med årsoppgjøret for 2023 oppdaterer vi tallene dine i Tripletex.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller ønsker å bestille tid for gjennomgang.

Om oss

Agder Regnskap er 2. størst i Norge på antall tilknyttede selskap i eAccounting og vi er gode på bruk av systemet.

Vi har siden 2022 tilbudt brukere av eAccounting muligheten for å booke en time med en av våre konsulenter for bistand via teamviewer noe vi har svært gode erfaringer med. Det er på grunn av vår bakgrunn med bookingtjeneste som gjør at vi nå ønsker å tilby denne tjenesten til deg som skal bytte regnskapsprogram. Fremover vil det også være mulig å booke time hos oss for bistand i Tripletex.

© Agder Regnskap AS
Utviklet av:
Les mer om personvern
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram