Din lokale regnskapsfører

Årets partner på Visma cloud accounting 2021 - Agder regnskap as

Wow, når vår konsulent hos Visma, Johanne Brustad, annonserte at vi ble årets partner i 2021 var det og en solid bekreftelse på det vi har gjort for å komme dit vi er i dag.

- Se video nederst på siden her av selve kåringen

For et par år siden tok vi et valg om å gå 100% opp i skyen og jobbe mot en mer effektiv, oversiktlig og papirløs hverdag. I denne prosessen har vi hatt et tett og godt samarbeid med Visma.

Det vi har gjort annerledes i 2021 er en liten omprioritering innad i bedriften, som har bidratt til økt effektivitet og et team med engasjerte medarbeidere som i resultat gjorde at vi ble årets partner. Hos Agder Regnskap finner du svært engasjerte personer, med masse gode ideer og som har en god dialog med alle kundene.

Det ble en god feiring med deilig kake og hæla i taket, tusen takk Visma!

VÅR VEI TIL ÅRETS PARTNER

Agder Regnskap har lenge samarbeidet med Visma, men tok først i bruk Visma eAccounting for noen få år siden. Siden oppstart har våre ansatte satt seg godt inn i systemet og jobber stadig med å holde seg oppdatert, gi tips til Visma om evt. forbedringer og lærer opp våre kunder i hvordan hverdagen kan bli noe enklere og ikke minst i programmet. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge på regnskapet og gir derfor gratis opplæring og gjennomgang i oppstarten.

Nå i 2021 har vi hatt fokus på vekst, markedsføring og kvalitet i arbeidet. Hjemmesiden vår har blitt freshet opp og vi jobber aktivt med å holde oss oppdatert på sosiale medier. Vi håper våre kunder ser hva som skjer teknologisk og at valg av løsning og valg av oss som samarbeidspartner, bidrar positivt.

KURS I VISMA EACCOUNTING

Noe av det meste spennende vi har jobbet med i 2021 er kurs i Visma eAccoutning. Dette var en stor suksess, og det kommer nye kurs til neste år. Vår motivasjon for kurset var det å kunne treffes, ha gode samtaler både med kundene våre og kundene sammen kunne dele erfaringer.

Det var også svært hyggelig at Johanne og André fra Visma deltok på 2 av kursene og vi hadde gode samtaler etterpå om utviklingen som er i gang hos Visma og ikke minst så fikk vi delt noen av våre kunders erfaringer som de tok med seg videre.

Takk til Visma for at dere ser hva vi gjør, ser hva vi ønsker å gjøre og backer oss opp.

Hele teamet er svært takknemlig for det gode samarbeidet vi har og takker for et fantastisk år!

Vi lover at det blir minst like spennende i 2022!

© Agder Regnskap AS
Utviklet av:
Les mer om personvern
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram